Egy shake, ami helyettesít egy táplálkozást

A testsúly kiegyensúlyozása nem mindig könnyű. A kényelmünket szolgáló modern eszközök sem könnyítenek a dolgunkon. Kezdjük azzal, hogy a modern élelmiszerekben ma már sokkal kevesebb tápanyag marad az előállításkor, azután pedig ott vannak azok a technológiák is, amelyek egy gombnyomással megváltoztatják, hogy mit és hogyan fogyasztunk.

A táplálkozás kényelmét szolgáló összes ilyen eszköz mellett azonban vannak olyan termékek is, amelyek lehetővé teszik, hogy az egészség felé vezető úton haladjunk. Ilyenek például az étkezést helyettesítő turmixok. Az étkezést helyettesítő turmixoknak sokáig nem volt túl jó híre, mivel sok márka fontosabbnak vélte a termékek ízét, mint azok tápértékét. A  Zinzino LeanShake  bizonyíték arra, hogy mindkét szempontnak egyszerre is meg lehet felelni.

Egészségesek-e az étkezést helyettesítő shake-ek?

Ezek az étkezést helyettesítő shake-ek hasonlóak a fehérjeszeletekhez. Mint minden, ezek is csak akkor jók, ha mértékkel fogyasztjuk őket. Gondoljon az étkezést helyettesítő italokra úgy, mintha gyorsan felhasználható üzemanyagok lennének, de nem szabad rájuk úgy tekinteni, hogy azokon kellene élni. Elmúltak a felszínes ígéretekkel (és alacsony tápanyag-tartalommal) kecsegtető fogyókúrás étkezéspótlók napjai. Az étkezést helyettesítő shake-ek új formái hosszú időre biztosítanak energiát, ráadásul igazi élvezettel lehet fogyasztani őket.

Egy jó minőségű étkezést helyettesítő készítmény különféle tápanyagokat ad hozzá az étrendhez (különösen fehérjét), és úgy támogatja a fogyást, hogy közben még jól is lakik tőle az ember.

Mi van valójában az ilyen étkezést helyettesítő turmixokban?

A tápanyag-összetétel eltérő, és az határozza meg, mennyire kiváló egy étkezést helyettesítő termék. Tanulja meg értelmezni a termékcímkét, tudja, hogy a kiszereléshez képest mennyi a megfelelő cukormennyiség, illetve ellenőrizze az összetevők forrását is! Ellenőrizze le, milyen fehérjéket és rostokat tartalmaz, figyeljen az alacsony cukortartalomra, valamint hogy a napi szükséglethez képest bőséges mennyiségű vitamin és ásványi anyag legyen benne.

LeanShake Strawberry  és a Chocolate– amelyek a legjobb étkezést helyettesítő fehérjeturmixok közé tartoznak – alacsony glikémiás terhelést (GL) jelentenek, az ízesítőanyagaik pedig természetes forrásokból, például mézporokból és steviából származnak. A LeanShake fehérjék, rostok, esszenciális aminosavak és zsírsavak, valamint a fogyáshoz és az edzéshez szükséges több mint 25-féle vitamin és ásványi anyag intelligens keverékét biztosítja a szervezetnek – adagonként mindössze 110 kalória mellett.

Mi történik, ha az étkezéseket shake-ekkel helyettesítünk?

A LeanShake gazdag tejfehérje-koncentrátumban, tejsavófehérje-izolátumban és kollagén peptidekben – és ezek a legjobb természetes fehérjeforrások a szervezet számára. A fehérjék nemcsak az izomzat növekedését támogatják, hanem a normális csontozat fenntartását is.

A benne található élelmi rostok intelligens keveréke serkenti az előnyös bélflóra növekedését és fenntartását. A magas rosttartalom segít növelni a széklet mennyiségét. De a Zinzino nem hagyta ki azt a lehetőséget sem, hogy az omega-6:3 arányt jobb egyensúlyba hozza. A LeanShake alfa-linolénsavat és béta-glükánokat is tartalmaz, amelyek segítenek fenntartani a normál koleszterinszintet.

Ez nem egy közönséges étkezést helyettesítő turmix! Nem az a fajta termék, amit otthon a turmixgépben össze tud dobni az ember.

Az étkezést helyettesítő shake-ek használatára vonatkozó szabályok a fogyásért

A kiegyensúlyozott táplálkozáshoz, a fogyáshoz és az izomtömeg növeléséhez is hatékony lehetőséget jelent a LeanShake , amivel étkezéseket lehet kiváltani. Ha fogyni szeretne, helyettesítsen két étkezést a  LeanShake itallal! Az egészséges testsúly fenntartása érdekében pedig használja a  LeanShake  italt egy étkezés helyett! Ha a fittség és az izomfejlesztés a cél, akkor naponta egyszer vagy kétszer, edzés előtt vagy után fogyassza. Azok számára, akik kevesebbet szoktak enni, a LeanShake két étkezés között elnyomhatja az éhségérzetet.

Étkezést helyettesítő fehérje shake-ek

Ha laktózérzékeny, vagy a vegetáriánus változatokat részesíti előnyben, akkor a vaníliás és erdei gyümölcsös LeanShake italokról érdemes tudni, hogy borsó- és zabfehérjét tartalmaznak. Ezek csodálatos tejmentes alternatívák. A LeanShake minden egyes adagja 11 g fehérjét tartalmaz, ami a napi szükséglet 18%-át biztosítja. Emiatt a LeanShake az egyik legjobb étkezést helyettesítő fehérjeturmix, amit a fogyás érdekében be lehet vetni.

Ha ezek a jól összeállított, tápláló és laktató, különféle ízekben elérhető étkezést helyettesítő shake-ek ott vannak a konyhájában, nem fogja úgy érezni, hogy bármitől is meg lenne fosztva. Ezekkel az erőteljes termékekkel élvezetes a fogyás.

Vélemény, hozzászólás?